Team

Maak kennis met het wijwerkenthuis.nl Team!

Nicole Pannebakker

"Digitaal is het nieuwe normaal. Fysiek wordt uniek, schreef ik jaren geleden al in een notitie voor een gemeente. Hoe bizar dat dit nu de werkelijkheid is geworden voor iedereen door het Corona virus.

We moeten ineens massaal thuiswerken. Onze kinderen krijgen thuis onderwijs. We zoeken naar nieuwe manieren om samen te werken. Om in verbinding te blijven met ons werk, onze familie, vrienden en onze omgeving. Zodat we ons werk blijven doen én ons gezin draaiende houden.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou op welke manier je dit zo praktisch én ontspannen mogelijk kunt doen."

 

Nicole heeft de afgelopen jaren al veel mensen getrained en gecoached en workshops gegeven in bedrijven op het gebied van bewustwording en mindset. 

Haar CV laat ruim 20 jaar ervaring zien bij verschillende gemeenten in heel Nederland. Sinds 2018 werkt ze als interim manager voor gemeenten en heeft ze als trainer en mentor een missie:

Jou helpen hoe je je mindset en focus zo kunt trainen, dat je minder last hebt van stress en minder snel wordt afgeleid door gedachten, emoties en triggers in je omgeving zodat jij je doelen en resultaten haalt en succesvol kunt zijn. 

www.nicolepannebakker.nl

Rachel Levi

” Het is mijn missie om meer creativiteit en innovatie te brengen op de Nederlandse werkvloer.

Deze periode van crisis, is bij uitstek óók een periode van innovatie. Ineens kunnen we oude patronen wél doorbreken: thuiswerken blijkt mogelijk, vergadering minder noodzakelijk, digitale tools worden uitgeprobeerd.

Kortom: een heel bijzondere tijd, die ons noodgedwongen in beweging brengt. Ik wil je laten ervaren dat er áltijd ruimte is voor creativiteit. Er is altijd bewegingsruimte."

 

Rachel is afgestudeerd als communicatiewetenschapper, met een specialisatie in gezondheidscommunicatie en gedragsverandering. In haar carrière was ze onder meer als crisismanager bij de GGD Haaglanden verantwoordelijk voor heldere communicatie.

Inmiddels heeft ze een creatief bedrijf: Huis van Verbeelding. Visuele communicatie is één van de belangrijkste pijlers van haar bedrijf. Met haar team leert ze mensen bijvoorbeeld hoe ze met tekeningen hun boodschap kunnen verhelderen. Ook verzorgt Huis van Verbeelding digitale praatplaten.

Op deze website kun je er een aantal vinden: www.huisvanverbeelding.nl

Susan Wind 

Hallo, mijn naam is Susan Wind. Als copywriter help ik ondernemers en bedrijven die moeite hebben met het schrijven van overtuigende teksten, zodat ze moeiteloos méér klanten aantrekken. Voor meer informatie spiek even op: www.newenergy4you.nl

Menno Bouma