Digitaal is het nieuwe Normaal

Op dit moment kun je op veel verschillende manieren online overleggen. Wij hebben in de afgelopen maanden al een aantal verschillende dingen voor je uitgeprobeerd. Onze conclusie? Zoom.us werkt het beste! Het is stabiel qua verbinding, eenvoudig om te leren en heel gebruiksvriendelijk. En met de gratis versie kom je een heel eind!

ZOOM.US

Zoom is een Clouddienst waarmee je een online vergadering kunt houden. Het lijkt net alsof je gewoon met elkaar rond de tafel zit, maar dan via het scherm van je laptop en het internet. Je hebt wel een microfoon en webcam op je computer hebben. Gelukkig heeft een laptop, de Ipad of jouw smartphone dit bijna altijd. Daardoor is zoom door bijna iedereen te gebruiken. Het laatste dat je nodig hebt, is een stabiele wifi of internet verbinding.

Hoe veilig is Zoom?

Zoom is op dit moment in het nieuws omdat het niet zo privacy bewust is omgegaan met de gegevens van gebruikers. We hebben voor jou een aantal tips op een rijtje gezet hoe je hier mee kunt omgaan. Klik hier voor de tips.

Hoe werkt het?

Je kunt heel makkelijk een gratis account aan maken via de website zoom.us. Hiermee kun je direct aan de slag en meteen je eerste online overleg plannen en starten. Hieronder vind je uitleg die jou stap voor stap verder op weg helpt.

ZOOM voor Deelnemers

Afbeelding

Je krijgt een uitnodiging om mee te doen aan een online overleg via ZOOM en je hebt dit nog nooit gedaan. No worries, dit is heel gemakkelijk. 

Wij hebben de stappen al voor je uitgewerkt. Klik hieronder op de knop, download (gratis) de stappen en je kunt meteen deelnemen aan je eerste ZOOM overleg!

Ga direct aan de slag

Instructie Video’s

Afbeelding
Afbeelding